Zúčastnili jsme se koncertu Chceme žít s vámi

05.04.2013 07:41

Už poosmnácté uspořádala Nadace Nova ve spolupráci s televizí Nova v pražské O2 aréně charitativní koncert "Chceme žít s vámi", na které účastníci vystupují bez nároku na honorář.

Byli jsme mezi dalšími sedmi tisíci účastníky této skvělé akce. Již od prvních taktů motoru autobusu byla znát nervozita. Po cestě do Prahy se postupně tento pocit měnil v nadšení a spolu s ubíhajícími kilometry se už veškeré osazenstvo autobusu vidělo v hledišti O2 Arény. Krátce po příjezdu jsme navštívili chrám hudby a začali plnit jednotlivá místa. Krásná zelená trička, nesoucí název koncertu brzy zaplnila prostory hlediště na hrudích tancujících návštěvníků. Na samotném začátku koncert uvedl generální ředitel TV Nova a předseda správní rady Nadace Nova Jan Andruško. Koncert moderovali oblíbení sourozenci Gondíkovi. Mezi účinkujícími se objevili například Heidi Janků, Petra Černocká, Iveta Blanarovičová, Jitka Zelenková, Vladimír Hron, Milan Drobný, Petr Bende, Michal David, Miro Žbirka, Petr Kolář a nechyběly ani skupiny Hamleti a Maxim Turbulenc, se kterými si všichni zúčastnění v aréně zazpívali.

Cestou zpět domů se celý autobus těšil z krásně prožitého dne a doufáme, že za rok se opět v O2 aréně sejdeme s oblíbenými hvězdami české populární scény.

 

Zpět